بازگشت
کولر-اسپلیت-ال-جی-اسمایل-smile
کولر-اسپلیت-ال-جی-اسمایل-smile.jpg
کولر-اسپلیت-ال-جی-اسمایلق-smile
جهت بهتر دیدن محصول رو محصول کلیک کنید
آخرین بروزرسانی ۱۳۹۸/۰۷/۱۰

کولر اسپلیت ال جی اسمایل Smile

محصول موجود میباشد.: In stock

You Save

راهنمای خرید کولر اسپلیت ال جی اسمایل Smile

  1. قیمت کلیه کولر اسپلیت های ال جی اسمایل Smile  ارائه شده در دما گستران به روز بوده و تخفیف های مورد نظر مصرف کنندگان در این قیمت ها لحاظ گردیده است .

     

  2. هریک از انواع مدل های  کولر اسپلیت های ال جی اسمایل Smile  ارائه شده در این سایت که در سمت چپ جدول مشخصات فنی آنها قیمت درج شده باشد ، آن قیمت شامل تضمین بهترین قیمت بوده و اگر بجای قیمت علامت "---" درج گردیده باشد به این معنی است که آن مدل از محصول در انبار دماتجهیز موجود نیست.
  3. قیمت کلیه کولر اسپلیت های  ال جی اسمایل  ارائه شده در دماگستران به روز بوده و تخفیف های مورد نظر مصرف کنندگان در این قیمت ها لحاظ گردیده است .
  4. هریک از انواع مدل های کولر اسپلیت های  ال جی اسمایل ارائه شده در این سایت که در سمت چپ جدول مشخصات فنی آنها قیمت درج شده باشد ، آن قیمت شامل تضمین بهترین قیمت بوده و اگر بجای قیمت علامت "---" درج گردیده باشد به این معنی است که آن مدل از محصول در انبار دماتجهیز موجود نیست.
  5. کولر های گازی اسپلیت ال جی فوق که در آخر مدل آنها حروف MQ آورده شده اند از نوع Smile (اسمایل) می باشند.
  6. اسپلیت های اسمایل  ال جی مجهز به سیستم خنک کنندگی سریع (جت کول )می باشند که در مدت فقط 5 دقیقه موجب کاهش 3 درجه از دمای محیط می گردد .
  7. اسپلیت های اسمایل ال جی دارای عملکرد کم صدا با طراحی پنل بسیار زیبا , متناسب برای فضا های مختلف می باشند.
  8. مدل های ۱۸۰۰۰ و ۲۴۰۰۰  اسپلیت های اسمایل ال جی مناسب کارکرد در شرایط حاره ای می باشند.
  9. با توجه به عدم ارائه هیچ مدرک مستند و فنی از طرف شرکتهای وارد کننده انواع کولرهای اسپلیت در خصوص میزان واقعی کاهش مصرف برق کولرهای اینورتردار و همچنین گرانتر بودن هزینه  اولیه خرید آنها  (تا حدود 60%) به نظر میرسد خرید و استفاده از کولرهای اسپلیت معمولی از نظر اقتصادی مناسب تر باشد.
  10. جهت برآورد ظرفیت کولر گازی یا اسپلیت مورد نیاز در شرایط آب و هوایی مانند تهران ، برای طبقات وسط ساختمان به ازاء هر مترمربع زیربنا حدود 400 تا 600 (BTU) و در طبقاتی که بالای آنها بام ساختمان است به دلیل تابش نور خورشید به سقف ، به ازاء هر مترمربع زیربنا بین 600 تا 800 (بی تی یو) در نظر بگیرید.مثلا برای یک اتاق 12 متری کولر اسپلیت 9000 و برای یک سالن 40 متری کولر اسپلیت 24000 می تواند مناسب باشد.
  11. گارانتی و نصب انواع کولر گازی اسپليت اسمایل ال جي LG  فقط توسط خدمات مجاز شركت گلديران  همراه با 5 متر لوله رايگان انجام می گردد.
  12. انواع کولر گازی اسپليت ال جي LG دارای 5 سال ضمانت تعويض كمپرسور و 2 سال گارانتي قطعات فني فقط  توسط كارت ضمانت گلدايران مي باشند .
  13. در صورتیکه لوله های رابط اسپلیت از قبل بصورت توکار اجرا شده اند و یا فاصله عمودی (ارتفاع ) لوله های رابط بین پنل داخلی و کندانسور بیرونی بیشتر از 7 متر است ، جهت انتخاب اسپلیت مناسب موضوع را قبل از خرید به اطلاع کارشناسان فروش دما تجهیز برسانید .
  14. قبل از انتخاب و سفارش خرید هر یک از کولرهای گازی یا اسپلیت های فوق به آمپر (A) برق مصرفی آن با توجه به توان و مشخصات کنتور برق واحد خود دقت فرمائید.
     

   نکات پس از خرید کولر اسپیلت اسمایل ال جی

  1. پس از خرید ، جهت استفاده از خدمات نصب رایگان و گارانتی دستگاه با شماره تلفن های خدمات مجاز درج شده  بر روی کارتن دستگاه تماس حاصل فرمائید). لطفاً،  قبل از حضور نماینده خدمات پس از فروش مجاز، از باز نمودن درب کارتن دستگاه خودداری فرمائید)
  2.  به دلیل تجمع هوای گرم در زیر سقف بهتر است جهت کارکرد مناسبتر کولر اسپلیت و نیز صرفه جویی در مصرف برق ، در هنگام نصب پنل داخلی از نصاب دستگاه بخواهید اسپلیت دیواری را در صورت امکان در ارتفاع 2 متری از کف نصب نمایند.
  3. همچنین به منظور کاهش موثر مصرف برق در انواع کولراسپیلت گازی ال جی ، دمای پنل داخلی را توسط ریموت کنترل روی عدد 25 درجه سانتیگراد تنظیم نمائید.
  4. با نصب پوشش نامریی آنتی رفلکس و آنتی UV بر روی شیشه های آپارتمان از مصرف بی رویه انرژی به دلیل بار اضافی تشعشع گرمایی در تابستان و تشعشع سرمایی در زمستان جلوگیری نمایید .
  5. حداکثر طول لوله های رابط (مسی) بین پنل داخلی اسپلیت تا کندانسور بیرونی براساس ظرفیت بین 10 تا 22 متر می باشد
هنوز نظری برای این محصول وجود ندارد.
مدل حداکثر ظرفیت سرمایشی (BTU/hr) حداکثر ظرفیت گرمایشی (BTU/hr) برق مصرفي نوع فیلتراسیون هوا وزن (kg) ابعاد پنل داخلي (cm) قیمت (ریال)
KW Ø حداکثر آمپر (A) طول عمق ارتفاع
S096MQ 9000 9556 --- 1 4.4 ضد باکتری با تصفيه يونيزه هوا 7 84.0 15.3 27.0 استعلامی
S126MQ 11945 13652 --- 1 6 ضد باکتری با تصفيه يونيزه هوا 8 84.0 15.3 27.00 استعلامی
S186MQ 18000 18000 --- 1 9 ضد باکتری با تصفيه يونيزه هوا 14 108.5 19.1 30.0 استعلامی
S246MQ 24000 24000 --- 1 12.5 ضد باکتری با تصفيه يونيزه هوا 15 108.5 19.1 30.0 استعلامی
S126MC 12000 --- --- 1 5.8 ضد باکتری با تصفيه يونيزه هوا --- 84 15 27 استعلامی
S306PC 30000 --- --- 1 14.5 ضد باکتری با تصفيه يونيزه هوا --- 120.9 20.5 34.6 استعلامی
S306PQ 28000 29000 --- 1 14.8 ضد باکتری با تصفيه يونيزه هوا --- 126 20.5 35 استعلامی
S366PQ 36000 36000 --- 1 23 ضد باکتری با تصفيه يونيزه هوا --- 120.9 20.5 34.6 استعلامی

تماس با ما

  • آدرس : البرز، کرج،  کمالشهر،  بلوارشورا(بلوار بهشت سکینه) روبه روی بریدگی دوم . جنب ساختمان اداره مالیاتی. فروشگاه دماگستران
  • تلفن : 34724023 (026)
    تلفن : 34724035 (026)
    همراه : 09124674144   (حاجی حسینی)      
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به دماگستران می باشد.